• 1 enero, 2013
CEIP Gironella
[two_third]
Previous Image
Next Image

info heading

info content

[/two_third] [one_third_last padding=”0 10px 10px 20px”] Arquitectes:  Sabaté i associats
Promotor: GISA Departament d’educació
Sup. Construïda: 2.720 m2
PEM instal·lacions: 845.000€.
Projecte executiu: 2011-2013
Execució: 2018-2019
[/one_third_last]

Descripció:
Rehabilitació de dos edificis per allotjar poliesportiu, menjador, biblioteca i altres serveis i construcció d’un edifici nou com aulari. Els elevats aïllaments, les proteccions solars, la cura dels ponts tèrmics, el sistema de ventilació amb climatitzadors amb recuperadors entàlpics d’elevada eficiència i la producció de calor amb biomassa situen l’edifici en fase projecte dins de l’estàndard Passivhaus. Etiqueta energètica de projecte: A.

Links:
www.saas.cat/ampliacion-y-reforma-del-ceip-gironella
agora.xtec.cat/ceipgironella/intranet