• 9 octubre, 2019
Ferreteria Jaume Optimus
Previous Image
Next Image

info heading

info content

Arquitectes: Anna Llimona
Promotor: Optimus; Jaume Arnal
Sup. Construïda: 5.650 m2
PEM instal·lacions: 462.932€
Projecte executiu: 2015-2016
Execució: 2017-2018


Descripció:
Reforma d’una nau per a magatzem-botiga de la Ferreteria Jaume al Vendrell. 3.000 m2 de magatzem i oficines, 2.500m2 de superfície de zona de ventes, 190 places de pàrquing amb punts de càrrega elèctrica. Xarxa de recollida separativa (pluvials i residuals). Disseny de la instal·lació elèctrica i d’il·luminació, sota criteris de qualitat, eficiència energètica i sostenibilitat. Aprofitament de la llum natural mitjançant lluernaris i regulació de l’enllumenat artificial. Climatització de la zona comercial de la nau amb una unitat tipus roof-top ubicada a la coberta de l’edifici, la qual permet fer free-cooling. Contribució fotovoltaica per l’energia elèctrica.
 
Links:

https://www.optimusferreteria.com/tienda/ferreteria-jaume/

https://www.optimusferreteria.com/blog/